Pages

9.23.2012

Patatesli Krepasta



Patatesli Krepasta

Malzemeler
Hamur için
•    3 yumurta
•    2 su bardağı süt
•    5 yemek kaşığı un
•    1 tutam tuz
İç  Malzeme İçin
•    5 adet patates
•    1 orta boy soğan
•    2 yemek kaşığı sıvıyağ
•    1 tutam tuz
•    Karabiber
Yapılışı
Patatesler haşlandıktan sonra çatal yardımıyla ezilerek püre haline getirilir. Soğanlar küçük küçük doğranıp tavada kavrulur. Salça tuz karabiber patatesler eklenir. Soğumaya bırakılır. Krep için; Yumurtalar çırpıldıktan sonra süt ilave edilir. Çırparak unu ve tuzu eklenır. Yağsız tavada 1 er kepçe dökülerek pişirilir. 5 adet krep arasına patates harcı döşenerek servise hazır hale gelir… 
Afiyet olsun.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.