Pages

1.07.2012

Balıklı sebze

Balıklı sebze




Malzemeler

1/2 su bardağı Amerikan Pirinci
100 gr. somon balığı
1 adet bostan patlıcanı
1 adet kabak
50 gr. rendelenmiş kaşar
Kızartmak için soya yağı
1 tutam karabiber, kırmızı biber
Yeteri kadar tuz

Tarif

Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm. kalanlığında halka halka doğrayın. Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.